Keptas “Kijevo” kotletas iš maltos vištienos filė, šaldytas, ~130 g (1 vnt.)
- Home
- Parduotuvė
- Pusgaminiai
- Keptas “Kijevo” kotletas iš maltos vištienos filė, šaldytas, ~130 g (1 vnt.)


Keptas “Kijevo” kotletas iš maltos vištienos filė, šaldytas, ~130 g (1 vnt.)
€2.30
- Aprašymas
- Atsiliepimai (0)
Aprašymas
Keptas Kijevo kotletas iš maltos vištienos filė, šaldytas, ~130 g (1 vnt.)
Kijevo kotletas – klasikinis ir gurmaniškas patiekalas, kuris sužavės savo traškia plutele ir sultingu vištienos įdaru. Šis kotletas gaminamas iš aukštos kokybės maltos vištienos filė, o jo viduje slepiasi aromatingas sviesto įdaras, kuris kepimo metu suteikia ypatingą skonį ir sultingumą.
Produkto savybės:
Aukštos kokybės vištienos filė – švelni, minkšta ir sultinga mėsa.
Traški plutele – keptas iki auksinės spalvos, suteikiantis ypatingą skonį.
Klasikinis receptas – sviesto įdaras suteikia sodrumo ir ypatingo aromato.
Greitas paruošimas – lengvai pašildomas ir paruoštas mėgavimuisi.
Porcijos dydis: ~130 g (1 vnt.)
Paruošimo būdai:
Orkaitėje – įkaitinkite iki 180 °C ir kepkite 15–20 min., kol kotletas taps traškus.
Keptuvėje – pašildykite ant vidutinės kaitros 7–10 min., vartydami iš abiejų pusių.
Karšto oro gruzdintuvėje (Air Fryer) – kepkite 180 °C temperatūroje apie 15–20 min.
Puikiai dera su:
Šviežiomis arba troškintomis daržovėmis.
Bulvių koše arba keptomis bulvytėmis.
Česnakiniu arba kreminiu padažu.
Laikymo sąlygos:
Laikyti šaldiklyje, -18 °C temperatūroje.
Atitirpinus produkto pakartotinai nešaldyti.
Kijevo kotletas – tai puikus pasirinkimas mėgstantiems traškius, sultingus ir aromatingus patiekalus!
#KijevoKotletas #VištienosFilė #TraškusIrSultingas #ŠaldytiProduktai #GreitiPietūs #SkanuGreitaiLengva #GurmaniškasSkonis
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.